Winter en vakantie

zoals ieder jaar, zijn wij ook in 2020 aan het begin van het nieuwe jaar enkele weken dicht. Zo ook deze winter! We sluiten de winkel op 21 december en we zijn weer bereikbaar voor webverkoop vanaf eind januari.

Dat betekent dat wij eind januari de nieuwe winter-theekrans – met de bijbehorende winterse bestellijst – lanceren, die we weer gaan vullen met prachtig winters lekkers! Tot de 21e van december kan je nog bestellen uit onze herfst-bestellijst. Hier en hier vind je meer informatie over de heerlijke producten die daarop staan. Meer informatie nodig? Schroom niet ons te mailen 🙂

Alle bestellingen die tot en met zaterdag de 21e van december binnenkomen, kunnen we nog verwerken. Wat daarna binnenkomt, schuift naar eind januari. We houden je op de hoogte!

We wensen iedereen een schitterende kerst, een gezellig oud&nieuw en een frisse start van 2020! Hopelijk nog tot in de bestelmail nog even de komende dagen en anders in ieder geval tot eind januari van het nieuwe jaar 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s