Herfst-theekrans 2020

Het is weer zover: bij deze heten we je van harte welkom bij een nieuwe Theekrans, die gezellige online bijeenkomst waarin we gezamenlijk het nieuwe seizoen inluiden. Ga er lekker voor zitten en lees mee, want het is tijd voor het derde kwartaal van 2020.

Het is herfst! Met een enthousiaste Indian Summer mochten we afscheid nemen van een heerlijk hete en zonovergoten zomer. Nu we langzaamaan richting het einde van dit bewogen jaar 2020 gaan, merk je misschien al dat de dagen weer wat korter aan het worden zijn. We kunnen ons op gaan maken voor onstuimig weer, met grootse natte buien en woeste wind. Waarin de teenslippers omgeruild gaan worden voor waterdichte schoenen en soms zelfs de hoge laarzen! Het derde kwartaal is ook altijd de tijd van oogsten, de tijd van inmaken, de tijd van het afsluiten van een periode veel buiten met gestaag de focus meer naar binnen.

De herfst en deze naar binnen gekeerdheid geldt niet alleen fysiek. Niet alleen gaan we de komende maanden meer in huis te vinden zijn, meer de gezelligheid opzoeken van een kaarsje en een heerlijke warme kop thee. De herfst is ook de tijd van emotioneel en mentaal naar binnen keren. Als zo aan de horizon de afsluiting van het jaar op begint te doemen, gaat de aandacht vaak meer richting terugkijken, stilte opzoeken. Afronden en voorzichtig aan alvast nieuwe plannen maken.

Bij Theekamp – zoals je gewend van ons bent – zijn er plannen te over. De brainstorms over volgende fases van producten aanbieden zijn in volle gang en hopelijk kunnen we binnen afzienbare tijd je hier meer over meedelen. Het belooft weer fantastisch te worden. Bij deze willen we graag een grootse dankjewel geven aan alle Theekampers die in deze roerige tijden trouw zijn blijven bestellen. Dank jullie wel, daar doen we het voor!

Geniet van de herfst! We wensen je een pracht van een derde kwartaal toe. We zitten voor je klaar en gaan graag voor je aan de slag om je huis en voorraadkasten weer heerlijk te laten doen ruiken.

Gouden herfstgroet
GerJan, Willeke en Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s