winter-theekrans 2021

WINTER
Koud is het al! Vriezen doet het reeds geregeld! En heb jij al sneeuw gezien? De dagen zijn kort, de zon laat zich sporadisch zien, waardoor juist de momenten dat we haar mogen aanschouwen het als een extra zonovergoten cadeau kan voelen. Wij houden er wel van: lekkere koude wandelingen buiten en dan met volle overtuiging onder het dekentje op de bank met die grote mok thee en een serietje, muziekje of boek naar wens. En geweldig nieuws: het donkerste moment is alweer voorbij, vanaf hier vandaan gaan we alleen maar opbouwen: opbouwen in licht, opbouwen in nieuwe plannen en ontwikkelingen. Wat zijn jouw plannen voor de komende periode? Waar kijk jij naar uit? Waar kan jij stiekum niet op wachten?

2021
Welkom nieuw jaar Hoe heb jij de feestdagen gevierd in 2020? En hoe was het? En misschien belangrijker nog: hoe ben je uit deze feestdagen gekomen? Waar sta je nu, hoe is het met je? Wij kijken heel erg uit naar 2021: een jaar waarin we hopelijk meer als afgelopen jaar nieuwe producten kunnen ontwikkelen, nieuwe afzetmanieren kunnen aanspreken, meer face-2-face contact kunnen maken met jullie! Via deze weg nogmaals dank aan allen die in 2020 bestellingen zijn blijven plaatsen, heel welkom en heel fijn om jullie ook in dat roerige jaar te hebben kunnen blijven voorzien van al het lekkers dat Theekamp te bieden heeft.

Dat was hem weer voor de lancering van de winter-theekrans en de introductie van een hoopvol nieuw jaar. We houden je op de hoogte van alle plannen die we aan het uitwerken zijn voor 2021. Op dit blog lees je altijd als eerste de nieuwste ontwikkelingen en met het inluiden van de lente zullen we weer via een nieuwsbrief van ons laten horen. Tot dan: wees goed, geniet en zoek ons op, waarover dan ook 😊

Witte wintergroet

Willow, Skip en GerJan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s