Lente-theekrans 2021

Daar is ze dan eindelijk: het ontwakende groeiseizoen. Het voelt na een lange winter altijd zo welkom: de temperaturen worden weer wat zachter, de avonden worden zichtbaar langer. Die realisatie dat je ineens weer vogeltjes in de buurt hun lied hoort zingen, dat moment dat vanuit het niets lijkt het wel de knoppen aan de bomen staan. Om vervolgens van de ene op de andere dag de hele wereld in een felgroene gloed te omhullen.

Lente. Tijd voor nieuwe start. Waar waren we ook alweer? Hoe zat het ook alweer met die goede voornemens van het begin van dit jaar? Wat zijn jouw plannen? Wat zijn jouw obstakels, uitdagingen, vooruitzichten?


Theekamp staat alweer in eigen tuin šŸ˜Š Steeds meer en steeds vaker kunnen we eigen gezaaide en geoogste materialen gebruiken in onze producten en daar worden we zo gelukkig van. Begrijp ons niet verkeerd: werken met het beste van het beste wat te leveren valt op het gebied van natuurlijke, duurzamen en biologische productie past helemaal in ons straatje. Maar om dan dat ook nog aan te vullen met daadwerkelijke eigen oogst: onze harten gaan er sneller van kloppen.

Lente is ook altijd een lekkere drukke tijd in de webwinkel: het voorjaar is echt een moment voor thee, huidolies en ander heerlijks dat je bij ons kunt vinden. Behoefte om een voorjaarschoonmaak te doen in je eigen lijf? Check eens de heerlijke theetjes die we daarvoor hebben verzameld. Is het hoog tijd om je huis eens enthousiast door te waaien en op te frissen? Wij hebben heerlijke etherische olie melange voor je klaar staan die je helpen op weg naar weer een knisperend fris gevoel in je eigen huis. Met de eerste zonnestralen je neus al verbrand? Kies een van onze huidoliƫn voor een heerlijke ronde zelfzorg naderhand. Ook ideaal voor (zelf)massages!

Dit is de bestellijst van deze lente:


Op zoek naar iets specifieks? Op zoek naar iets unieks? Bericht ons en daag ons uit, want kruiden zijn de bom!
Dat was hem voor dit groeiseizoen, we lezen graag van je en we spreken elkaar sowieso weer bij het lanceren van de zomer-theekrans! Tot dan,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s