Zomertheekrans 2021

Zonovergoten dagen, eindeloze avonden, zwoele nachten, onverwachte stortbuien: het is tijd voor de zomer! En bij deze introduceren wij van Theekamp graag onze nieuwste bestellijst voor het komende prachtige jaargetijde, zie hier de zomer-theekrans!

De lente was prachtig en tijdens die lente zagen we al mooie voorproefjes voor de warme tijden die volgen. Tegelijk kende we deze lente ook een enthousiast koud staartje, wat deze explosie van zonnestralen die we de laatste dagen hebben mogen genieten extra welkom maakt.

Zomer, de tijd van vakanties en vrije momenten en dagjes weg: het kan weer! Op het terras, struinend langs het water, verkoelende wandelingen in het bos. Daar waar het groen volop straalt en de vogels hun mooiste lied ten gehore geven. De heerlijke geur van gemaaid gras of juist van zomers opgeheet asfalt. Aftellen tot even tot op het bot natregenen en dan lekker het huis doorwaaien: zomer!

Wij van Theekamp vinden de zomer een heerlijke tijd voor de verschillende producten die we aanbieden. Begrijp ons niet verkeerd: wij zijn van mening dat elk jaargetijde haar eigen toepasselijke theesmaken heeft, haar eigen geurolien verdient. Het mooie van de zomer is dat je extra kan genieten van je thee, door ze zowel warm te drinken als middels ijsthee te nuttigen. Experimenteer! Sommige theetjes zal je lekker vinden als je ze als normale thee hebt gezet en ze daarna te laten afkoelen. Sommige theesmaken kunnen verassend anders worden door ze juist koud te zetten en bijvoorbeeld een nachtje in je koelkast te laten staan.

En wat te denken van onze geurolien en huidolien? Beet-me-niet die mag helpen tegen de kriebelbeestjes. Bijvoorbeeld bij een wandeling door het lange gras. Of juist in je verdamper om de kriebelaars uit de slaapkamer te weren. Is het al wat langer warm en hou je liever de hitte buiten de deur door de ramen en deuren een tijd dicht te houden? Gun jezelf een geurolie om zo de ruimte weer wat minder bedompt te maken. Enkele druppels op een geursteen en die geursteen vervolgens op de vensterbank voor snel geurend resultaat.

We wensen je een prachtseizoen en we zien je bestellingen met liefde tegemoet. Kom maar door met die zomer!

Zonnige zomergroet

Skip, Willow en GJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s