Herfst-theekrans 2021

Wat fijn dat deze herfst mag beginnen met een staartje Indian Summer. Daar waar deze zomer iets minder uitbundig is geweest als der afgelopen 3 slagen, is het toch een prima zonnig en lichtend jaargetijde geweest. Laatst werden de cijfers geproduceerd en bleek dat we zelfs een zonnigere zomer hebben gehad dan dat we dat normaal doen: de voorgaande 3 jaren waren echter zo uitzonderlijk warm en droog dat dit jaar wat minder heeft geleken. Met de regen die afgelopen seizoen gevallen is, beginnen we deze herfst gelukkig een stuk kalmer en minder uitgedroogd als de voorafgaande slagen. Wij zetten stiekem wel in op nog wat meer van deze heerlijk zonnige dagen om zo de zomer vaarwel te zwaaien.

Herfst: toch echt wel 1 van onze favoriete seizoenen, vooral omdat er in onze regio zoveel gebeurt in dit jaargetijde. Wat te denken van betoverende kleursveranderingen met haar tinten rood en bruin en gouden. Een prachtige tijd van onstuimige dagen, de langer wordende avonden en onverwachte weerswisselingen. Herfst, de tijd van loopneuzen, van overweldigende regenbuien, van kadootjes in de vorm van spontane prachtig zonnige middagen. Tevens de tijd voor de wissel van slippers naar laarzen, van zonnehoed naar regenjas, van zonnebrillen naar sjaal. En wat te denken van het binnenhalen van de laatste oogst, die oogst verwerken en zo de koude maanden voorbereiden. De tuin vraagt om de afronding richting de koudere maanden, zodat zij komende tijd ondergronds haar krachten verzamelt om zo in de lente weer met weergaloze overtuiging te ontspruiten. Wij van Theekamp zijn in deze tijden altijd druk in de weer met het verzamelen van onze oogst die we gebruiken voor onze ambachtelijk gemaakte producten!

Ontwikkelingen
Bij Theekamp wordt achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe presentatie van onze producten: we ontwikkelen vernieuwde etiketten voor verscheidene producten om ze de informatie nog duidelijker en laagdrempeliger te maken. We blijven tevens experimenteren met vooruitziende verpakkingen van onze producten. Zo hebben we een perfecte dispenser gevonden voor op de huidolie flesjes en experimenteren we met praktischere potten voor onze zalven.
Ook brainstormen we enthousiast verder over hoe nu verder: welke formats voelen goed, met welke communicatievormen bereiken we jullie het beste, wat kan een nieuwe uitbreiding voor ons opleveren, hoe komen we in contact met die thee-fans die nog helemaal geen weet hebben van al het lekkers dat je bij ons kan verkrijgen? Heb je zin om mee te brainstormen? Heb jij idee-en? Initiatieven? Wij houden van externe input: kom maar door met je plannen en suggesties!

Herfst-Theekrans
Zoals geschreven hebben we deze herfst extra aandacht besteed aan de samenstelling van onze bestellijst. Dat doen we natuurlijk altijd, maar de herfstronde is een ronde waarin we vaak veel (thee)bestellingen binnen krijgen en we hopen dat we een uitnodigende verzameling hebben gemaakt die aan ieders wensen voldoet! Mis je iets? Behoefte aan een bepaalde theesmaak of oliemelange of huidolie die ditmaal niet in de lijst staat? Zoek ons op! Misschien kunnen we nog wat voor je betekenen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s