winter-theekrans 2022

Gelukkig nieuwjaar!
De beste wensen!
Al het moois en fijns voor jou in 2022!

Daar zijn we weer, laten we samen het nieuwe jaar welkom heten en middels deze theekrans eens even uitgebreid bijpraten. We gaan er wat moois van maken in 2022, beloofd. En laten we dan ook maar gelijk enthousiast en met goede volle moed beginnen met je zo aan het begin van het jaar een prachtige winterse bestellijst voor te schotelen.

Normaliter krijg je van ons altijd rond de seizoenswisseling een update middels deze nieuwsbrief en lanceren wij onze bestellijst voor het komende kwartaal, onze zogenoemde Theekrans. Met de winterwissel wachten we echter altijd even. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij krijgen zo aan het einde van het jaar altijd een grootse hoeveelheid mails en kerstwensen en goede voornemens-berichten. Dus met de winterwende wachten we altijd even, zodat we kunnen lanceren aan het begin van het nieuwe jaar en je wellicht kunnen ondersteunen in je start van een nieuwe kalender?

Winter! Al een paar prachtige koude dagen gehad, zelfs al geluiden gehoord van de eerste schaatsers. Om vervolgens oud en nieuw te vieren, terwijl het 15 graden buiten is. Wij zijn benieuwd: zouden we ook dit jaar weer enthousiast ingesneeuwd raken en de temperatuur zien zakken richting de minus 15?

Winter is de tijd van afronding en nieuwe plannen maken. De balans op te maken van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de ontwikkeling in 2022. Had jij plannen en voornemens voor afgelopen jaar? En wat is daar uiteindelijk van gekomen? En als je zo terugkijkt, ben je tevreden? Wat staat er op de verlanglijst voor de komende periode? Heb je reeds voornemens gemaakt? Of laat je het liever wat meer op de beloop?

Wij kijken terug op een raar en goed jaar. We willen jullie hartelijk bedanken dat jullie ook in deze vreemde tijden ons nog steeds weten te vinden en je bestellingen plaatsen. Dat vinden wij heel fijn, want naast dat wij het heel leuk vinden om met kruiden en alle producten die je daarmee kan maken bezig te zijn, leveren jullie bestellingen en aanvragen ook creatieve stromen. Dank! En dat we ook in 2022 weer lekker veel kruidencontact mogen maken.

Om het nieuwe jaar entousiast te beginnen, presenteren wij met trots onze allernieuwste mix in de APK-reeks: de LeverAPK! NierAPK hebben we reeds en kent gretig aftrek. Ook een algehele immuunsysteem opkikker zit al een tijdje in ons arsenaal (in de vorm van Virusvrij). Tijd voor de lever! APK betekent bij het Theekamp ‘Algemeen Periodiek Koesteren’. Een opschonend en vooral ondersteunend moment voor je systeem. Ditmaal voor je lever: dat orgaan dat altijd zo hard aan het werk is en wel wat liefde kan gebruiken. Een heerlijk spannende mix die zoals altijd ook verrukkelijk is om te drinken, ook als je niet perse een leverkuurtje wilt doen. Mocht je zin hebben in een APK-beurt voor de lever dan raden wij ook hier aan om 3 weken lang elke dag 3 glazen thee te drinken van dit heerlijks, dat wordt genieten geblazen!

Dat was hem weer voor deze winter: we zien je bestellingen graag tegemoet en zullen met liefde je producten bereiden en opsturen. Rest ons niets anders dan je prachtige wintermaanden toe te wensen en we spreken elkaar weer bij het aantreden van de lente!

Warme wintergroet
Willow, Skip & GJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s