APK= algemeen periodiek koesteren!

Wij van Theekamp zijn van mening dat ieder orgaan het eens in de zoveel tijd verdient om in de watten te worden gelegd. We zijn hiervoor gestaag een APK-reeks voor aan het neerzetten. Al een tijdje kan je genieten van NierAPK, een prachtmix van guldenroede, goudsbloem, hibiscus en zwarte bes, waarmee je je nieren een verdiende kuur kan geven.

Sinds deze winter is daar ook de leverAPK bij gekomen! Wat te denken van een verrukkelijke mix van paardenbloemwortel, kurkuma, cardemon en verbena? Bij deze mix raden we aan de kruiden heel even mee te koken met je theewater, dan komen de smaak en werking net wat beter tot hun recht.

Voor drie weken driemaal daags een kopje raden wij aan voor een kuurtje van een APK-theemix. Beide theesmaken zijn zoals altijd natuurlijk ook heerlijk om gewoon te drinken, zonder er direct een kuur van te maken.

Geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s