Zomer-theekrans 2022

Hopelijk als jij nu door het raam kijkt, glimlacht een prachtige zomerzon je tegemoet! Kom je gezellig bij ons in de Theekrans zitten om de zomer officieel welkom te heten? Vandaag informeren we je graag over al het lekkers dat er het komende zonnige jaargetijde bij ons te verkrijgen is en laten we je met liefde kennismaken met een primeur op theegebied voor Theekamp.

ZOMER!
Zomer: welkom zon, welkom warmte! De tijd van het jaar dat de dagen eindeloos mogen zijn, dat de energie stroomt, dat de creativiteit stroomt. Tevens ook het jaargetijde van vakantie, van welverdiend stilzitten, van onderuit gezakt je lijf en systeem zich tegoed laten doen aan de stralen van die goudgele bol van stralende energie.

Wij houden van de zomer! In al haar facetten. Zowel die prachtige zachte zonnige dagen, als die net iets te hete “wanneer gaat et nu eindelijk eens wat afkoelen”-dagen, als die momenten van kortstondig en onstuimig losbarsten van zomerse regenbuien.

Wij van Theekamp vinden de zomer een heel fijne tijd voor thee, etherische olien en huidolien. Als het lijf lekker warm is, kan het juist fijn zijn niet een hele koude klots drinken in het systeem te gooien, maar kan het soms verkoelender werken om warme of lauwe thee te drinken. En als je dan toch echt merkt dat die behoefte aan een goed verkoelend glas drinken opkomt, kan je van meerdere van onze theesmaken ook prachtige koude thee of ijsthee maken. Daarover zometeen meer
Als de lucht op warme dagen stil lijkt te staan, kan een paar druppels van je favoriete olie in de geurverdamper wat ruimte en verfrissing geven. Wat te denken in dit kader van het frisse en scherpe pepermunt? Of het zachte en opkikkerende salie? Onze melanges zijn hier ook fijne kandidaten voor: wij raden aan Zomerregen, Speeltijd en/of Boomkroon eens te proberen.
En na een dagje buiten in de zon vindt je huid het misschien wel een zelfverwennend kadootje om eens goed ingesmeerd te worden met je favoriete huidolie? Zomerregen is ook hier een heerlijke optie, of juist het zachte en rustgevende Avondgloren. Probeer en ontdek!

PRESENTATIE EN PRODUCTGEBRUIK
Met het Theekamp zijn we altijd op zoek naar prettige, informatieve en handige verpakking van onze producten. Zo zijn we altijd aan het scouten naar nieuwe potjes, flesjes en dergelijke en zijn we blij verrast met het nieuwe handpompje dat we hebben gescoord voor de huidolie! Enkele van onze huidolien zijn al verkrijgbaar met deze handige en schone dispenser. Wij zijn er erg enthousiast over en we zijn ook benieuwd naar jullie meningen: bevalt dit?
Ook zijn we immer aan het knutselen aan onze presentatie en etiketten. Zo hebben we voor meerdere producten onze etiketten wat aangepast om de informatie overdracht overzichtelijk en vriendelijk te houden. Mocht jij iets missen op onze etiketten of in onze vormgeving: kom maar door met je suggesties!

DORSTLESSER
Met trots presenteren wij onze eerste officiële koude thee! Meerdere van onze theesmaken kan je zowel warm als koud zetten. En met de nieuwste theesmaak Dorstlesser hebben we de eerste theemix gemaakt die echt bedoeld is om koud te zetten (wat echter zeker weten niet betekent dat deze warm niet lekker is, probeer maar 🙂 ). Koude theezetten doe je als volgt: je neemt een handje kruiden en die doe je in een grote kan met water. Laat deze dan een nachtje staan om te laten trekken. De dag erna heb je dan een dikke volle kan prachtig kleurend, heerlijk geurend en vooral verrukkelijk kruidenwater dat je de hele dag door kan drinken. Eventueel met een paar ijsklontjes erbij om dat echte ijsthee-zomergevoel uit te nodigen. In onze nieuwe kruidenmix Dorstlesser vind je de volgende kruiden: alfalfa, sinaasappelschil, hibiscus, kruizemunt en rozenbottel.

Geniet van de zomer, van het weer, van je rust, van elkaar. En wij spreken elkaar snel weer in een volgende Theekrans 🙂

Zonnige zomergroet
Willow, Skip en GJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s