Herfst-theekrans 2022

Welkom welkom welkom!


Welkom bij weer een nieuwe nieuwsbrief van je favoriete online-theewinkel: het Theekamp! Doe je mee? Dan verwelkomen we samen de gouden herfst en verklaren we daarmee het ultieme theeseizoen voor geopend.

Want onze ervaring leert dat de herfst een enthousiaste opleving geeft in de online verkoop van theesmaken. Wij begrijpen dit wel: de herfst, de koudere temperaturen en de langer wordende avonden nodigen heel erg uit voor prachtige mokken thee met je favoriete mensen en of je favoriete serietje/boekje op de bank. Ook de vele “goed voor je lijf”-mixen die wij in ons assortiment hebben, passen perfect bij dit jaargetijde waarin de weerstand soms wat lager voelt.

Herfst! Na die onmeunig lange hete en droge zomer voelt zij heel welkom dit jaar. Laat die regen maar komen, de grond heeft er hard behoefte aan. En ook voelen – bij ons in ieder geval – de batterijen weer goed genoeg opgeladen in al die zonovergoten zonuren die we de afgelopen tijd hebben gehad. Wij zitten er helemaal klaar voor: kom maat door met dat gouden gezellige jaargetijde!

Herfst! Nat en grijs en sneller donker. Maar ook: prachtige kleuren, lekker weer naar binnen keren, zowel fysiek in de vorm van meer binnenshuis bewegen als ook energiek in de vorm van oogsten en reflectie op het afgelopen jaar. Waar sta jij in 2022? Ben jij op een pad waar je tevreden over bent? Merk je met het invallen van de herfst dat er juist behoefte is aan een koersverandering richting het einde van het jaar? Waar je ook bent, we wensen je inspiratie!

We wensen je een prachtige herfst, met mooie inkeermomenten en trotse ontwikkelingsgevoelens. Heb je vragen? Wil je graag wat delen? Mail of bericht ons: we lezen heel graag van je.

Gouden herfstgroet
Willow, Skip & GJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s