Winter-theekrans 2023

Daar zijn we weer! Welkom bij een nieuwe Theekrans, de gezelligste online samenkomst van en voor kruidenliefhebbers. Laten we beginnen met iedereen via deze digitale snelweg een prachtig nieuwjaar te wensen. Dat 2023 een fijn, mooi, lief, opbouwend, genietend, lekker, blij, opbeurend en liefdevol jaar voor jou en je naasten mag zijn.

Winter, een tijd van korte en koude dagen. De kortste dag konden we vieren in een periode van lage temperaturen en rond diezelfde tijd een nieuwe maan, wat het extra donker maakte. En over koud gesproken: de liefhebbers hebben zelfs al op het ijs kunnen staan! Het mag dan de laatste weken weer wat warmer en natter en grijzer zijn, wij zetten in op nog een periode van lekker krakend koud.

Zoals altijd wachten we heel even met de lancering van de winter-theekrans. De kortste dag hebben we reeds gehad op 21 december en normaliter gebruiken wij de seizoenswisseling voor het droppen van de nieuwe bestellijst. Onze ervaring is echter dat rondom kerst en oud&nieuw we allen redelijk plat worden gemaild met nieuwsbrieven en aanbiedingen. Graag verwelkomen we derhalve samen met jou het nieuwe jaar en introduceren we met gepaste trots onze bestellijst voor de komende koude maanden.

Heb je genoten van je kerst? Heb je een goed oud&nieuw gehad? Hoe kijk je uberhaupt terug op 2022? Een bewogen jaar? Een groots jaar? Waren er uitdagingen? Hoogtepunten? Hoe je de afgelopen twaalf maanden ook ervaren hebt, wij hopen dat je met trots en tevredenheid terug mag kijken.

Na die periode van gezellig samenzijn tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling, volgt die tijd van nieuwe plannen en nieuwe energie. Hoe de dagen langzaam maar zeker langer worden, hoe we langzaam aan uit kunnen gaan kijken voor de eerste ontluikende planten en hoe die prachtige cirkel van het leven weer nieuw leven en nieuwe beginnen uitnodigt. Kom maar door met al dat moois, wij zitten er helemaal klaar voor. Wat zijn jouw plannen? Waar kijk jij naar uit? We wensen je een topjaar, hoe dat er voor jou ook maar uit mag zien!

Wij hebben ongelooflijk veel zin in het komende jaar en zijn al hard bezig met plannen maken voor wat er allemaal komen mag in 2023. Zeer content en gelukkig kijken we terug op een jaar met veel verkoop, veel klantcontact en nieuwe productontwikkeling. En er zit nog zoveel meer in die spreekwoordelijke pijplijn, hou ons in de gaten!

Winter, een heerlijke tijd voor thee en geuren. Geuren, omdat de deuren en ramen vaak wat meer dicht blijven, helemaal in de tijden dat de verwarmingskosten hoger zijn. Gun jezelf een paar druppels van je favoriete Theekamp-geur in je geurverdamper om te helpen tegen de muffe geuren in de ruimte. Theesmaken doen het altijd erg goed in wintertijden: met een dampende kop thee lekker verwarmend voor het hele lijf of juist ondersteunend in een periode dat het systeem wel een opkikker kan gebruiken. Keuzes te over in de huidige bestellijst en als je hulp nodig hebt om je theebeslissingen te maken, schroom niet ons op te zoeken. Als wij namelijk iets leuk vinden, is het wel meedenken met jou over welke kruiden er momenteel het beste bij je passen. In welke vorm dan ook.

Dat was hem voor deze start van het nieuwe jaar! Fijn dat je er weer bij was! Geniet van de winter, geniet van elkaar, geniet van onze producten. We spreken je graag middels mail en sociale media en we zien elkaar sowieso bij de start van de lente. Het ga je goed.

Warme wintergroet
Skip, Willow & GJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s