lente-theekrans 2020

lente 2020

Laten we beginnen met het volgende: zolang we kruiden aangeleverd kunnen krijgen, zolang de PostNL door gaat met pakketten bezorgen, gaan wij door met het brouwen van prachtige producten en deze naar jullie opsturen! Weet ons te vinden in deze roerige tijden: gun jezelf een heerlijk kopje thee of een fijn geurtje in je huis waar iedereen nu veel te vinden is. Maak een pakketje Theekamp-producten voor diegenen die je lief vindt (met dat laatste denken we graag met je mee!) Blijf veilig en pas goed op elkaar.

Om je te helpen je keuzes te maken, hierbij een uiteenzetting van enkele van onze populairste, lekkerste, verrassendste, geslaagdste producten.
Lentekriebels: en dan kunnen we altijd met lentekriebels beginnen! Want die kruidenmix speciaal ontworpen om ondersteunend te zijn bij hooikoortsklachten is een regelrechte hit. En niet alleen in de lente: ook in de zomer en herfst, ja zelfs in de winter krijgen we hier bestellingen voor binnen. En doe gerust zoals velen: bestel direct 100 gram van deze heerlijkheid en je kunt ongegeneerd veel en vaak deze prachtmix drinken.
Nieuwe mamamix: briljant voor nieuwe mama’s door haar combinatie van kruiden. De basis is vrouwenmantel en de naam zegt het al: een heel fijn en eerlijk en zacht kruid voor vrouwen, helemaal als het lijf aan het bijkomen is van de bevalling. De combinatie van fenegriek, anijs en venkel is verzachtend voor mama, maar is ook smaakvol en verzachtend voor het babybuikje, overduidelijk een win-win! En deze kruidenmix is niet alleen fijn voor nieuwe mama’s, want deze combinatie van kruiden geeft simpelweg een heerlijke zachte en vriendelijke theesmaak.
NierAPK, de nieuwste mix in onze APK reeks: Algemeen Periodiek Koesteren! Elk orgaan verdient het om eens in de zoveel tijd in de watten gelegd te worden. De kruiden in deze verrukkelijke mix zijn uitgekozen op hun zacht activerende en opschonende werking: regelmatig drinken of 3 weken lang elke dag 3 glazen geeft een onderhoudende”APK-beurt” voor de nieren. Zo krijg je een mix die zeer geschikt is tegen slome nierwerking, perfect wegdrinkt tijdens een lentekuurtje en ook nog simpelweg super lekker is!
Lente graafmix: Met een basis van earl grey drink je hier een lentefrisse opkikker! Pepermunt, citroengras, citroenmelisse en vlierbloesem zijn de aanvullende smaakversterkers en zo ontstaat een prettig zachte en toegankelijke theemix. Denk even aan de dans die koeien maken als ze in de lente voor het eerst de weide weer op mogen. Nu, dat gevoel en dan in je theeglas.
Bessenchai: zin in iets spannends? Probeer chai-thee, en dan vooral onze bessenchai. Chai-thee maak je door de kruiden even mee te koken. En dat kan in water, maar ook in melk en melkvarianten als notenmelk, rijstmelk of welke jij maar fijn vindt. Pittig en kruidig, met een verrassend frisse en fruitige afdronk. Gegarandeerd genieten.
Zonnevlecht komt uit onze chakra-theereeks en is behalve heerlijk om te drinken ook heel fijn voor de maagstreek. Deze combinatie van kruiden is maagwang-ondersteunend en -versterkend en geeft een verlichtend gevoel bij een ‘knoop in je maag’. Het is een thee die zacht, licht en blij maakt en met al dat lentese moois erin drinkt ‘zonnevlecht’ als een heerlijke bloemenmix!
Hartenkrans: nog eentje uit onze chakra-theereeks! Een heerlijk lichte zachte, hartverwarmende en opbeurende smaaksensatie die met het trio kruiden waaruit deze is opgebouwd ondersteunend is voor het hart. Laat deze prachtmix je hart wat lichter, rustiger en opgeluchter voelen. Een beetje extra ruimte voor jou, in een theeglas.
Speeltijd: wordt de lucht wat dik en zwaar in huis? Gun jezelf een paar druppels van je favoriete etherische olie in je geurverdamper of geursteentje. Zoals speeltijd, een combinatie van kaneel, mandarijn en sinaasappel: een blije, speelse en vrolijke geursensatie, geschikt voor kinderen en het kind in ons allen!
Avondgloren: behoefte aan even wat meer rust? Avondgloren kan je bij ons verkrijgen als huidolie en als olie voor in de geurverdamper. Hij verdampt heel fijn in je slaapkamer met zijn rustgevende combinatie van lavendel, cederhout en mandarijn. En als huidolie kan je jezelf of een ander verwennen met een veilig en geborgen geurende massage. Zorg goed voor jezelf en degenen om je heen in deze stressmakende tijden.

Heb je behoefte aan wat hulp met het uitzoeken? Zijn er kruiden waar je allergisch voor bent of heel vies vindt? Zijn er juist kruiden waar je geen genoeg van kunt krijgen en ben je benieuwd in welke theesmaak je welke kruiden terug kunt vinden? Mail ons en we kijken met je mee!

Misschien wil je in deze tijden van meer sociale isolatie een pakket samenstellen voor iemand die je lief vindt. Ook daar helpen we je graag mee! Geef door wat je zoekt, wat je budget is en vertel een beetje over diegene en in overleg kunnen wij een passende combinatie van producten naar diegene opsturen. Altijd met een schattig en persoonlijk kaartje erbij.

lentetheetas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s