Nieuw promotiemateriaal

Een tijdje geleden hebben we het plan opgevat om ons promotiemateriaal te vernieuwen: de visitekaartjes waren verouderd en de kaart die altijd mee stuurden met een bestelling bevat informatie die niet meer up-to-date is na het omarmen van ons vernieuwde concept.

De visitekaartjes zijn aangepast met de nieuwste informatie en in grote hoeveelheden besteld. We gaan dezen weer meenemen naar markten (11 september staat de eerstvolgende op onze agenda: de Waarmarkt!) en andere ontmoetingsplekken. We nodigen je uit er enkelen mee te nemen en uit te delen aan potentiële Theekamp-fanaten 🙂

1 van de creaties van tesori heeft een hele middag geduldig model gestaan tijdens een uitgebreide fotoshoot en dit heeft geresulteerd in een – naar onze mening – schitterende ansichtkaart. Op de achterkant van deze kaart vind je meldingen over houdbaarheid en gebruik: hang de kaart op je koelkast of prikbord en zo heb je handige informatie over onze producten altijd binnen handbereik!

 

promomateriaal

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s