Het werkt!

Altijd spannend: je oude werkwijze vaarwel zeggen en een nieuw concept omarmen. In de vele brainstorms op weg naar het verlaten van een conventionele webwinkel hebben we altijd het gevoel gehad op een goed pad te zitten. Iedere stap die we namen – ons blog op de voorgrond zetten, het ontwikkelen van de verkooplijst “Theekrans“, enzoverder – voelde logisch en nam voor ons een hoop gedoe en onhandigheden weg. En dan maar hopen dat je klanten mee gaan…

banner - smeer maar 12pt

En dat doen jullie! Nieuwe klanten weten ons te vinden via ons blog en tot ons grote genoegen zien we vaste bestellers tevens hun bestellingen plaatsen via theekamp@gmail.com. Wat fijn en dank jullie wel!

banner - proef maar 12pt

Met een gerust hart en met veel enthousiasme & creativiteit buigen we ons deze weken over de herfst-theekrans. De producten worden gekozen en op voorraad gebracht, zodat we helemaal klaar zitten voor je herfstbestellingen vanaf 21 september.

banner - ruik maar 12pt

Tot het zover is, zijn de producten van de zomer-theekrans nog gewoon te bestellen. Wil je nog snel even je voorraad zomerse Theekamp-producten aanvullen? Je hebt nog ongeveer 2 weken de tijd 🙂

 

Save

Een Reactie op “Het werkt!

  1. Pingback: Herfst-Theekrans | theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s