Lente-theekrans 2023

Welkom iedereen en daar zijn we weer: het is tijd voor een nieuw seizoen en dus ook tijd voor een nieuwe theekrans, die samenkomst van theeliefhebbers en kruidengenieters! Kom er lekker voor zitten, met je favo thee in je favo mok, je heerlijkste etherisch olie in je mooiste verdamper en de fijnste huidolie op je lijf.

Laten we eerst beginnen met het nieuwe groeiseizoen welkom te heten: hallo Lente, wat heerlijk dat je er bent! Het leek er al even van te komen met een paar schitterende zonnige dagen. Toen kregen we nog even een enthousiast grijs en koud staartje winter, maar nu lijkt het toch echt zover te zijn: tijd voor de lente! Dat prachtige seizoen, waarin alles nieuw is, waarin alles nog mogelijk lijkt, alles nog open is voor invulling. Tevens een groots begin, zo met een nieuwe maan op de dag van de lente. Dit belooft een interessant jaar te worden. Groei! Mogelijkheden! Potentie!


Tijd voor nieuwe plantjes inzetten, plannen maken voor de tuin en de gehoopte oogst. Tijd voor nieuw leven, wakker wordend leven. Vogels in de tuinen, lammetjes in de wei en dansende koeien. Wij genieten met volle teugen van dit jaargetijde en met frisse – en soms ook wel een beetje wilde – energie duiken we de nieuwe plannen in.

Tevens de tijd voor het opkweken van de eigen wensen en ontwikkelingen: zo een paar maanden het nieuwe jaar in en voelen hoe we de intenties van dit jaar kunnen uitbouwen, kunnen laten groeien. Hoe is het met jouw plannen? Waar sta jij met de gemaakte wensen van dit nieuwe jaar? Is er iets wat wij voor je kunnen betekenen? Of we onder elkaar als community kunnen bijdragen?

We hopen dat jij een net zo prachtig groeiseizoen tegemoet gaat als wij. We wensen je al het moois en goeds en magisch voor dit jaargetijde en vernemen graag van je. En mochten we elkaar in de tussentijd niet spreken, dan in ieder geval tot de volgende Theekrans!

Lichte lentegroet
Skip, Willow en GJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s