Herfst-theetassen

De herfst is begonnen en dus introduceren wij… de herfst-theetassen! Vanaf vandaag te bestellen door een mailtje te sturen naar theekamp@gmail.com!

herfsttheetas2015
In de normale herfst-theetas vind je dit jaar de volgende producten:

– Citgem: de nieuwste duo hebben we gelijk maar aan dit herfstpakket toegevoegd. In deze verrassende combinatie komt de smaak van beiden perfect tot zijn recht en ontstaat gezamenlijk een duo voor diegenen die gember heerlijk vinden, maar los net wat te scherp. Of diegenen die graag een beetje “bite” willen aan hun citroengras. En zeker ook voor diegenen die op zoek zijn naar het volgende gevoel in een theeglas: een heerlijk hete zomer namiddag, met een klein briesje die zweetpareltjes tussen je wenkbrauwen verkoelt.

– Groene herfstmix: de groene theereeks is vanaf heden te verkrijgen in de webwinkel en om een ieder eraan te herinneren hoe fijn deze groene theemixen zijn, voegen we hier de herfstversie toe. Het gevoel dat deze nieuwe mix ons gaf, was dat van een kleine woelmuis of een egeltje die wroetend door de herfstige bosgrond op ieder plekje en bij elke laag een nieuwe aardende smaak en geur blootlegt.

– Fenegriek: vraag het GerJan en je krijgt een loflied – met een dansje – over dit heerlijke kruid. En om zijn plezier met iedereen te delen, vind je fenegriek ditmaal als los kruid in het pakket!

HERFST-THEETAS 2015 DELUXE

In de deluxe variant hebben we – naast citgem en groene herfstmix – de etherische olie grove den toegevoegd. Heerlijk fris, pittig en harsachtig: vroeger werd deze geur ook wel boswierrook genoemd. Een heel fijne geur die energieverhogend en verwarmend werkt. Wat ons betreft een heel passende herfstgeur!

herfsttheetasdeluxe2015

Plaats je bestelling door een mailtje te sturen naar theekamp@gmail.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s