Zomer-theekrans 2017

Ze is hier, de zomer is hier 🙂 En wat een zonovergoten aanloop hebben we reeds mogen beleven: de laatste weken van de lente gaven een veelbelovende voorproef van een zinderende zomer en we hebben zelfs al een heuse hittegolf voorbij voelen komen! Terwijl je deze Theekrans aan het lezen bent, nodigen we je uit om even een moment te nemen en de zomerse gewaarwordingen over je heen te laten spoelen: zie die mooie heldere kleuren, ruik die zwoelzachte zomergeuren, luister naar de veelstemmige vogels om je heen, proef die glazen verkoelende zomerse (ijs)thee en voel de energie van de zonnestralen op je huid.

zomer-theekrans17 met watermerk

Zomer: de tijd van lekker buiten eten, eindeloos genieten van lange avonden, vakantieplannen dicht of ver van huis, onverwachte verfrissende regenbuien, tijdloze middagen onthaasten aan het water of op het terras of in eigen tuin of op je knusse balkon: we wensen je een schitterend jaargetijde!

Met het lanceren van deze zonnige Theekrans willen we je welkom heten bij een feestje dat wij met volle trots aan het vieren zijn. Precies een jaar geleden hebben wij van Theekamp ons roer radicaal omgegooid. Wij merkten in aanloop naar deze koerswijziging meer en meer de behoefte om de lijntjes met de Theekampers – jullie dus – korter te maken. Behoefte aan één-op-één contact, zodat we mensen gerichter kunnen helpen in hun zoektocht naar lekkere, mooie, fijne, gezonde en passende Theekamp-producten. Behoefte aan ons enthousiasme over de fantastische wereld van de kruiden directer en op alle manieren die we maar kunnen bedenken met jullie te delen.

Eén van de stappen die we hierin hebben ondernomen is om ons blog het hoofdmedium te maken en zodoende vaarwel te zeggen tegen de webshop-constructie. Heel fijn om te zien dat jullie ons blog weten te vinden en dank jullie hartelijk voor de lovende woorden over vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. We willen jullie via deze weg nogmaals van harte uitnodigen om je recensies, comments, discussies en vragen in ons blog achter te laten: we lezen graag wat jullie meningen zijn en wat jullie bezighoudt!

Een andere grote stap die we hebben genomen om bovenstaande doelen te behalen, is om te werken met een seizoenscatalogus: de zogeheten “Theekrans”. Hierin hebben wij een uitgebalanceerde selectie gemaakt van producten die wat ons betreft het beste bij het huidige seizoen passen. Geen keuzestress meer door een overload aan producten, maar een overzichtelijke lijst afgestemd op de wensen en belevingen van dat seizoen.

Nu we een jaar verder zijn concluderen we met een grote tevreden glimlach dat het werkt! De nieuwe werkwijze zorgt voor veel contact: in de mail lezen we schitterende vragen van Theekampers voor henzelf en hun geliefden, face-to-face worden we veelvuldig aangesproken over onze nieuwste aanwinsten en ook op de markten merken we dat onze nieuwe gestructureerde werkwijze vruchten afwerpt. Voor onszelf zorgt deze nieuwe werkwijze voor een prettig werkende stroomlijning, welke vervolgens weer haar uitwerking kent in een vergrote creativiteit. (Check de huidige Theekrans maar eens: wederom twee vers-van-de-pers-producten! Daarover later meer :-))

Het echte feest is dat jullie ons weer weten te vinden: vaste klanten zijn meegegaan met deze verandering en we krijgen fijne feedback over de vergrote benaderbaarheid, oude klanten zijn teruggekeerd vanwege de nieuwe lage drempels en menig nieuwe klant heeft afgelopen jaar kennis kunnen maken met onze producten. Wij zijn hier erg dankbaar voor en kijken met een groot plezier naar onze lentevoorraad aan het einde van de afgelopen lente: op! Leegverkocht! Nix nada meer over in de voorraadkast 🙂

Hoe ervaar jij onze nieuwe werkwijze? Vragen, opmerkingen, complimenten en suggesties ontvangen we heel graag! Mail ons je bevindingen via theekamp@gmail.com of laat je verhaal hier achter op ons blog.

Vandaag lanceren wij de nieuwe zomer-theekrans. Hieruit kan je vanaf heden bestellen, totdat we op 21 september de herfstcatalogus presenteren. De huidige Theekrans is mooi licht en bloemig geworden: een perfecte selectie zomerse producten! Wat te denken van bijvoorbeeld:
– Willekes favoriete zomerse theemix “zomerkracht”?
– De huidolie en eo-melange luisterend naar de poëtische naam “Boomkroon”? Karin en Willeke kunnen er geen genoeg van krijgen 🙂
– GerJans favoriete etherische olie is deze zomer in de Theekrans te vinden. Geniet mee met palmarosa!
– We hebben nog enkele grote potten smeerwortelzalf (met EO) van 120 gram op voorraad: sla snel je slag, want ze gaan hard!
– De nieuwe theemix die we afgelopen lente lanceerden, keert wegens groot succes terug: ook deze zomer kan je “lentekriebels” bestellen. De combinatie brandnetel, guldenroede en hyssop is niet alleen erg lekker; dit is tevens een kruidenmix tegen hooikoortsverschijnselen.
– En heb je het zomerpakket al gespot? Zomerrooibos, zomerkracht, avondrood en bessenchai samen voor maar 8 euro!

Ook dit seizoen lanceren we met trots een nieuw product. Sterker nog, we hebben 2 primeurs! In de special-afdeling vind je deze zomer twee nieuwe eo-melanges, genaamd ‘beet-me-niet’ en ‘4 dieven-azijn’.
– ‘Beet-me-niet’ is een combinatie van de etherische oliën cederhout, tea tree en pepermunt die we speciaal hebben uitgezocht omdat vlooien, luizen, teken, muggen en spinnen deze geuren naar vinden en er bij wegblijven. Met een paar druppels van deze melange in je olieverdamper kun je de lucht in bijvoorbeeld je slaapkamer vullen met een geur die insectwerend werkt, maar wel heerlijk blijft ruiken voor jezelf. Lees in Willekes laatste blog alles over deze melange en handige tips voor gebruik. En we gaan zo snel mogelijk aan de slag om ‘beet-me-niet’-huidolie te maken!
– 4 dieven-azijn is een schitterende traditionele melange welke wij met veel plezier in een Theekamp-jasje hebben gestoken. De vier heerlijke geuren van salie, lavendel, tijm en rozemarijn creëren gezamenlijk deze eo-melange welke wordt geroemd om zijn antiseptische en anti-bacteriële werking. Zij kan gebruikt worden om mee schoon te maken en in de olieverdamper zuivert dit dievenkwartet de lucht. En naast deze geweldige werkingen, ruikt deze melange ook nog eens fantastisch 🙂

Onze werkwijze blijft als volgt:
* Mail je bestelling van favoriete Theekamp-producten naar theekamp@gmail.com en vermeld daarbij waar we de bestelling naar toe kunnen sturen. Je kunt voor het plaatsen van je bestelling de Theekrans (deze vind je aande linkerzijde in het blog of download je hier) gebruiken en deze naar ons terugsturen of in een mailtje de gewenste producten vermelden.
* Je krijgt vervolgens een prijsopgave teruggemaild, waarin ook de verwerkingskosten zijn vermeld.
* Zodra je het geld hebt overgemaakt naar onze rekening, gaan we met je bestelling aan de slag.
* Heb je voor zondagavond je betaling overgemaakt? Dan gaat je bestelling de eerstvolgende woensdag op de bus.
* Via PostNL komt deze vervolgens bij jou terecht: genieten maar!

Bezoek geregeld ons blog voor het laatste nieuws vanuit het Theekamp, heerlijke recepten en achtergrondinformatie bij onze veelzijdige producten!

Geniet van de zomer, vier dit succesvolle jaar met ons mee, bestel vanaf vandaag je nieuwe zomerse Theekamp-voorraad en maak kennis met onze twee nieuwe toppers. Tot ziens op de markt en face-to-face, tot snel in ons blog en in de mail en heel graag tot een volgende nieuwsbrief!

zomertheekrans-forweb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s