Lente-theekrans 2022

Ze is al met volle overtuiging enkele weken uitermate zonnig en zacht aanwezig: de lente breekt nu al records met haar zonuren en zachte temperaturen. Heel welkom na de eeuwigheid van grijs in de voorgaande wintermaanden, als je het ons vraagt. De bomen lopen alweer uit, de eerste kiemplantjes steken hun koppies alweer boven de aarde uit, de vogels zingen alweer uit hun volle borst hun aria’s, de glimlachen op de gezichten van de mensen in de stad wordt weer groter.

De tijd van ontwaken, de tijd van nieuwe voornemens, de tijd om actie te maken van die plannen die in de winter en met de start van het nieuwe jaar zijn ontstaan. Waar sta jij in 2022? Wat zijn jouw plannen? Groots en wereld veranderend? Of juist op kleine schaal een verschil willen maken? Of iets totaal anders? Waar je ook bent, waar je ook heen wilt: we wensen je een leerzame en vruchtbare weg!

LeverAPK
Afgelopen winter hebben wij in onze APK-reeks de lever variant gelanceerd en graag willen we je hier nog eens extra op wijzen. Wij geloven dat elk orgaan een APK mag, een Algemeen Periodiek Koesteren. Al een tijdje vind je in ons assortiment de nierAPK en deze kent gretig aftrek. Met de lever-variant is het idee hetzelfde: een heerlijke thee die prachtig wegdrinkt en ieder moment gedronken kan worden. En dan kan je er dus ook een kuurtje van maken. In dat geval raden wij aan 3 kopjes per dag voor een periode van 3 weken, om echt even de zachte aandacht te mogen geven aan dat orgaan dat vaak zo hard voor je aan het werk is.

Lente betekent Lentekriebels!
De kilo’s staan alweer klaar, want de ervaring leert ons dat onze kruidenmix gericht op hooikoorts gretig aftrek kent zo aan het begin van de lente. De pollen doen hun ding en velen van ons hebben enthousiast last van hooikoortsverschijnselen zo aan het begin van de lente. Lentekriebels is zo samengesteld dat deze echter ook veel besteld wordt door het jaar heen, want welke pollen jou ook doen snotteren en vollopen, lentekriebels mag verlichting geven! Bestel je voorraad en doe als velen door direct 100 gram te bestellen. Dan kan je even vooruit en dit scheelt ook weer in de centen.

Lente betekent kriebelbeestjes!
Ook eentje die vooral in de lente en de zomer veel de digitale toonbank overgaat, is de beet-me-niet. Deze hebben we als huidolie en ook als etherisch oliemelange. Heb je een boswandeling gepland? Smeer je benen en armen eens in met beet-me-niet huidolie om zo hopelijk kruipers en bijters als muggen en teken af te weren. Of graag die zoemers en prikkers uit je slaapkamer weren? Een geursteentje in je raam of enkele druppel van de etherische oliemelange in je olieverdamper om zo de ongewenste insecten buiten de deur te helpen houden.

Lente brengt lentebabies
Eentje die al een tijd in ons assortiment zit en we graag zo in deze prille lente nogmaals onder je aandacht brengen, is onze nieuwe mamamix. Ken jij of ben jij een nieuwe mama? De combinatie van kruiden in deze mamamix is zowel herstellend voor de mama als kan helpen om via de moedermelk de buikkrampjes van de kleine te verzachten. En zoals altijd: ook gewoon een heerlijke thee, voor iedereen en voor elk moment dat jij daar zin in hebt.

Lentepakket
Ieder kwartaal zorgen wij voor een extra voordelig pakket waarin we vier theesmaken bij elkaar brengen die naar onze mening het seizoen het beste vertegenwoordigen. Deze lente is het de beurt aan: lentekriebels, leverAPK, hartenkrans en die prettige pittige gemkur (een duo van gember en kurkuma)! Vier theesmaken om je lentegevoel nog meer op gang te brengen!

Geniet van de lente, en wij zie je bestellingen graag tegemoet!

Willow, Skip & GJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s