Afsluiting marktseizoen 2017

Afgelopen winterse zondag stonden wij als afsluiter van het marktseizoen van 2017 op de uitermate gezellige kerstmarkt van Cafe Frowijn. Het was een heerlijke kleine en kneuterige kerstmarkt waar de glühwein rijkelijk vloeide en onze gloeithee zeer geapprecieerd werd 🙂 Lekker veel huidolie verkocht en ook de oliegeuren voor in de olieverdamper waren niet aan te slepen. En zo was afgelopen zondag voor ons een heel geslaagd en verwarmend eind van dit marktjaar!

Via deze weg willen wij namens Theekamp graag alle marktorganisatoren waar we dit jaar mee te maken hebben gehad, bedanken voor de goede zorgen. Tevens een warme kerstgroet naar de mede standhouders: dank voor de gezellige onderonsjes en dat we elkaar maar weer op menig mooie markt mogen treffen. En onze grootste dank gaat uit naar jullie, de marktbezoekers! Heel fijn jullie te zien en spreken dit jaar! Dank voor de inspirerende gesprekken en boeiende vragen. We wensen iedereen schitterende feestdagen en zien elkaar heel graag weer in het nieuwe marktjaar 🙂

Heb je nog leuke suggesties van passende markten voor het Theekamp? Laat je suggesties gerust achter als commentaar bij dit bericht, en wie weet zien we elkaar wel op de door jou aangedragen 2018-markt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s